VIDEO Cine o mai înţelege pe Simona Halep, după eşecul de la Wimbledon? „Sunt ok, sunt fericită... de fapt sunt tristă, dar voi fi fericită peste câteva zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a vorbit despre partida pierdută în faţa lui Angelique Kerber în sferturile de finală de la Wimbledon.

Extrem de decepţionată, Simona a spus că o va lua de la capăt şi că rămâne la fel de motivată, însă chipul ei îi trăda dezamăgirea imensă de a fi pierdut meciul cu Angelique Kerber. Jucătoarea germană s-a impus cu 7-5, 7-6 şi va juca în semifinale cu Venus Williams.

"Ea a jucat un tenis bun. În momentele cheie nu mi-am păstrat tactica, dar a fost un meci bun, îl iau ca atare. Sunt dezamăgită că am pierdut, dar ea a fost mai puternică şi a meritat să câştige. Sunt fericită de cum sunt acum, sunt încrezătoare că pot să îmbunătăţesc aspecte ale jocului meu. Sunt dezamăgită că nu am jucat cum am vrut, de fapt atitudinea m-a deranjat, pentru că nu am pus presiune pe ea. Sunt ok, sunt fericită... de fapt sunt tristă acum, dar voi fi ferciită peste câteva zile şi îl iau ca pe un turneu pozitiv.

De mâine o iau de la capăt, de fapt nu chiar de mâine, îmi iau o zi de pauză. Sunt încă motivată, e doar un meci, am mulţi ani înainte de a juca şi poate într-o zi voi câştiga şi eu un astfel de turneu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite