VIDEO Chelsea şi-a luat revanşa: a eliminat-o pe Manchester United din Cupa Ligii Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea suferită în Premier League în faţa lui Manchester United chiar pe Stanford Bridge, scor 2-3, Chelsea şi-a luat revanşa în Cupa Ligii Angliei. Londonezii au fost protagoniştii unui meci electrizant, cu multe răsturnări de situaţie, reuşind să elimine marea rivală la capătul unei partide încheiate cu scorul de 5-4 după prelungiri.

Partida contra lui Manchester United era văzută de fanii lui Chelsea drept întâlnirea oportună pentru revanşă, după ce elevii lui Sir Alex Ferguson au câştigat în campionat în faţa grupării londoneze, scor 3-2, cu largul concurs al arbitrului acelei dispute.

Doar că Manchester nu a fost intimidată de dorinţa de revanşă a lui Chelsea şi a abordat meciul cu foarte mult entuziasm. Băieţii lui Ferguson au condus cu 1-0, 2-1 sau 3-2, dar londonezii au reuşit să revină de fiecare dată. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal 3-3, astfel că s-a intrat în prelungiri.

Ce a urmat a fost de coşmar pentru fanii lui Manchester, care au fost nevoiţi să vadă cum favoriţii au încasat două goluri din cauza cărora calificarea a fost tranşată de albaştri. Golul lui Giggs din lovitură de pedeapsă a mai contat doar pentru statistică, scorul final fiind 5-4 pentru Chelsea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite