VIDEO Cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului. Foarfeca lui Zlatan Ibrahimovici a făcut înconjurul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională s-a întrecut în elogii la adresa suedezului Zlatan Ibrahimovici după golul senzaţional marcat din foarfecă în partida amicală Suedia - Anglia. Cu acest prilej, jurnaliştii francezii au alcătuit un top, fără pretenţia de a fi exhaustiv, al celor mai frumoase goluri din istoria fotbalului.

Golul ireal marcat de Zlatan Ibrahimovici a făcut rapid înconjurul lumii. Jurnaliştii de pe mapamond au avut doar cuvinte de laudă vizavi de reuşita starului suedez. Francezii de la Le Monde au titrat: „Zlatan a intrat în panteonul marcatorilor". De asemenea, gazetarii de la Le Figaro au scris: „Lumea se înclină în faţa lui Zlatan".

Succesul atacantului suedez a fost recunoscut cu fair play şi de alţi mari jucători de fotbal. Steven Gerrard, căpitanul lui Liverpool, a declarat după partida Suedia - Anglia: „Golul lui Ibrahimovici este cel mai frumos pe care l-am văzut vreodată". Deşi nu a jucat în această partidă, Gerrard a văzut pe viu reuşita magistrală a suedezului dintr-o lojă a arenei suedeze.

La rândul său, fundaşul brazilian Alex, colegul lui Ibrahimovici de la PSG, a declarat: „Este o zi fantastică pentru Zlatan, care are o forţă psihică extraordinară. Cred că va câştiga Balonul de Aur. Aceste patru goluri îl vor ajuta".
Potrivit presei franceze, golul suedezului cu Anglia „riscă să rămână pentru posteritate".

Iată mai jos câteva dintre cele mai frumoase goluri marcate de-a lungul timpului în fotbal:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite