VIDEO Căpitanul Rădoi a început 2013 cu o pasă de gol, dar Olăroiu e nemulţumit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider al Stelei s-a impus şi în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a primit banderola. Mijlocaşul de 31 de ani a debutat cu dreptul în noul an. În ciuda faptului că echipa sa e pe val, Oli e supărat.

Mirel Rădoi a fost căpitan şi integralist în primul meci pe care Al-Ain l-a disputat în 2013. Fostul stelist a jucat un rol decisiv în victoria pe care echipa sa a obţinut-o în Cupa Etisalat, pe teren propriu, scor 2-1, cu Dubai SC. Fostul internaţional român a reuşit o pasă filtrantă în minutul 78 din care Mohamed Al-Saedi a ridicat scorul la 2-0.

Rezultatul a menţinut Al-Ain pe locul 2 în grupa A, cu 11 puncte după cinci meciuri. Lider e Al-Wahda cu 16 puncte, dar cu o partidă în plus.

VEZI GOLURILE MECIULUI AL-AIN - DUBAI SC

Oli spune că echipa sa e dezavantajată

Al-Ain poate reuşi o performanţă fabuloasă în acest sezon. Trupa lui Oli e singura din Emirate care a rămas în cursa pentru a câştiga toate trofeele pe plan intern (titlul, Cupa Preşedintelui, Cupa Emiratelor), după ce a început sezonul, cucerind Supercupa.

Cu toate acestea, Cosmin Olăroiu e nemulţumit de tratamentul de care au parte elevii săi. „Nu e normal că, între 17 şi 26 ianuarie, adică în zece zile, noi trebuie să jucăm trei meciuri foarte importante, pe când adversarii noştri au un program mai lejer“, a spus Oli, după partida cu Dubai SC.

Tehnicianul român se referă la faptul că, la 17 ianuarie, are un meci care poate determina calificarea sau eliminarea echipei sale în Cupa Etisalat. Apoi, la patru zile distanţă, joacă în prima etapă din retur, un meci crucial cu Al-Ahli (locul 3 în campionat), grupare care tocmai l-a adus pe portughezul Quaresma lângă brazilianul Grafite. Al-Ain va juca ambele meciuri în deplasare.

Prin comparaţie, Al-Jazira şi Al-Ahli, adică locurile 2 şi 3 în campionat, au mai multe zile de odihnă. Dacă liderul Al-Ain are doar trei zile la dispoziţie între ultima etapă din cupă şi prima din retur, în schimb, Al-Ahli are patru zile de pauză, iar Al-Jazira chiar cinci!

Poate lua patru trofee din patru

În ciuda acestor „şicane“, Al-Ain a încheiat turul de campionat pe locul 1, la şapte puncte de locul doi, Al-Jazira, şi la opt de locul 3, Al-Ahli. Mai mult, Rădoi şi colegii săi sunt deja în sferturile Cupei Preşedintelui, iar în Cupa Etisalat au şanse mari de a ajunge în semifinale din postura de cel mai bun loc 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite