VIDEO Calendarul Pirelli 2016: Serena Williams, alături de Yoko Ono şi alte personalităţi feminine marcante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams în calendarul Pirelli FOTO Vogue.com
Serena Williams în calendarul Pirelli FOTO Vogue.com

Calendarul Pirelli pe 2016 a fost lansat şi are parte de 13 personalităţi feminine marcante. Sportul e reprezentat de Serena Williams, într-o imagine care evocă forţa campioanei.

Calendarul a fost realizat în studio, în luna iulie, de fotografa americană Annie Leibovitz, devenită faimoasă pentru portrete sale, care a mai realizat calendarul o dată, în anul 2000.

Lansat în 1964, calendarul Pirelli, care se adresează unui grup exclusivist de clienţi, a prezentat în paginile sale fotografii cu aproape toate modelele şi fotomodelele celebre din ultimele cinci decenii. De-a lungul anilor, calendarul Pirelli a publicat numeroase fotografii provocatoare, iar în multe dintre ele modelele au pozat nud.

De data aceasta, în calendarul Pirelli, doar două din cele 13 personalităţi feminine sunt îmbrăcate sumar: Serena Williams şi actriţa Amy Schumer.

amy schumar

Mai apar în calendar nume celebre, precum Yao Chen, Natalia Vodianova, Kathleen Kennedy, Agnes Gund cu nepoata sa Sadie Rain Hope-Gund, Serena Williams, Mellody Hobson, Fran Leibovitz, Ava DuVernay, Tavi Gevinson, Shirin Neshat, Yoko Ono, Patti Smith.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite