VIDEO Bătăi pe străzile Londrei, în pragul primei „finale germane” din istoria Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suportei ai echipei Bayern Munchen, la Londra, înainte de marea „finalp germană” din cadrul Ligii Campionilor FOTO Reuters
Suportei ai echipei Bayern Munchen, la Londra, înainte de marea „finalp germană” din cadrul Ligii Campionilor FOTO Reuters

Londra a fost scena unor „bătăi izolate” între suporterii Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, anunţă „The Guardian”, pe măsură ce 100.000 de microbişti germani au luat cu asalt străzile capitalei britanice, în pragul finalei Ligii Campionilor.

Deşi majoritatea celor 100.000 de suporteri ai echipelor Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, aflaţi la Londra, se pregătesc liniştiţi de marele meci de sâmbătă seară, desfăşurat pe Wembley, cea mai cunoscută arenă sportivă din lume, câteva incidente izolate au avut pe străzile capitalei britanice, scrie „The Guardian”.

În zona Wembley, sute de suporteri au aruncat cu sticle şi alte obiecte folosite pe post de proiectile în clădirile aferente stadionului, folosite ca depozite pentru aprovizionare. Grupul de fani a fost dispersat rapid de forţele de ordine.

Pe Wembley se joacă, în această seară, de la ora 21:45, prima „finala germana” din istoria Ligii Campionilor. Borussia Dortmund şi Bayern Munchen se vor duela la Londra pentru a deveni noua regină a Europei. 

Incidente la Londra, înainte de finala Uefa Champions League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite