VIDEO Aproape un sfert din penalty-urile acordate în acest sezon au fost ratate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kapetanos, omul de gol al clujenilor
Kapetanos, omul de gol al clujenilor

Alarmă în În Liga 1! Până acum s-au ratat până 13 penalty-uri din 55, record negativ pentru competiţia internă în ultimii ani.

Aproape un sfert dintre penalty-urile acordate în Liga lui Mitică au fost ratate. O demonstrează statistica de până acum, care scoate în evidenţă şi faptul că jucători recunoscuţi pentru precizia cu care transformau loviturile de pedeapsă au dat chix. În această situaţie se află Cadu, Dănciulescu, Marius Niculae şi Nicolae Dică, altădată marcatori relaxaţi de la punctual cu var. Niciunul dintre ei nu se apropie, ca şi performanţă la acest capitol, de Marin Radu ll, fostul atacant de la FC Argeş şi Steaua, din anii 1970 -1980, care a punctat de 33 de ori din penalty.

Dolha a apărat patru penalty-uri
În timp ce fotbalişti cu nume din Liga 1 au început să rateze penalty-uri, un portar cu experienţă a început să apere. Este Emilian Dolha, de la Gloria, care şi-a scăpat echipa de patru goluri, în urma loviturilor de pedeapsă. Dolha, 33 de ani, s-a întors anul acesta la Bistriţa după 13 ani petrecuţi la alte echipe, dar în ciuda evoluţiilor sale bune, echipa nu reuşeşte să iasă din submediocritate.

Top marcatori de la 11 metri

4 goluri - Cadú
3 goluri - V. Dinu II
2 goluri - Astafei, N. Dică, Golubovic, Ov. Herea, L. Iorga, Al. Maxim, G. Mureşan, Răduţ, Rusescu
1 gol - Alexe, Curtuiuş, Dănciulescu, Fatai, Găman, N. Grigore, G. Iancu, L. Marinescu, Cr. Munteanu, Paulinho, Pena, Ad. Popa I, Sănmărtean, Cr. Tănase, Tembo, R. Tincu, D. Varga

Au ratat penalty-uri
Bud, Hamza, M. Niculae, Predescu, Cadú, Dănciulescu, Moutinho, Al. Maxim, Vancea, R. Tincu, Kapetanos, Cr. Munteanu, N. Dică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite