VIDEO A dezintegrat Milanul, a reuşit o premieră şi l-a depăşit pe un atacant legendar, toate în 90 de minute. Comentatorul a înnebunit la „dubla“ argentinianului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Prestaţia celui mai bun fotbalist al planetei aproape că l-a emoţionat până la lacrimi pe cel care a comentat partida senzaţională de marţi. Vedeta catalanilor a fost comparat cu un personaj legendar după reuşita sa pentru 2-0.

Milan a visat la o calificare uriaşă, după 2-0, în tur, pe „San Siro“, partidă în care Barcelona a pedalat în gol, iar Lionel Messi a fost anihilat total de fundaşii „diavolului“.

Forma proastă a catalanilor şi a lui Messi a continuat în ultimele 20 de zile, dar şi echipa, şi Leo s-au trezit exact când a contat cel mai mult: în returul cu Milan.

L-a depăşit pe Van Nistelrooj

Cel care a dat tonul revenirii formaţiei blau-grana a fost Messi, aflat într-o formă incredibilă. Jucătorul de 25 de ani a marcat de două ori până la pauză, anulând avantajul Milanului după prima manşă. Cele două goluri au fost cu adevărat speciale pentru Messi. De ce? Pentru că:

*Au fost primele goluri din acţiune înscrise împotriva unei formaţii din Italia. Până acum, Messi avea trei reuşite în confruntările cu grupările din Serie A, toate în partidele cu Milan, toate din penalty.

*Prin „dubla“ de marţi, Messi l-a depăşit pe marele atacant olandez, Ruud van Nistelrooj, în clasamentul celor mai buni marcatori all-time din Liga Campionilor. Acum, argentinianul îl are în faţa sa doar pe Raul Gonzalez, fostul căpitan al celor de la Real Madrid. Iată cum arată podiumul marcatorilor din Ligă:

*Raul = 71 de goluri ]n 142 de meciuri

*Messi = 58 de goluri ]n 76 de meciuri

*Van Nistelrooj = 56 de goluri în 81 de meciuri

Dintre cei trei, olandezul s-a retras deja, în timp ce Raul joacă în Qatar, la Al-Sadd Doha.

Comparat cu Che Guevara

Partida Barcelona – Milan a avut un comentariu formidabil la un post de televiziune de limbă arabă. Comentatorul, în mod evident un fan al catalanilor, a înnebunit, pur şi simplu, la cele două goluri ale lui Lionel Messi pe care l-a comparat cu revoluţionarul Che Guevara. Amândoi sunt născuţi în oraşul argentinian, Rosario.

VEZI GOLURILE MECIULUI ŞI ASCULTĂ REACŢIILE COMENTATORULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite