Victoriile din Ligă îl umplu de bani pe Reghecampf. Cât va câştiga antrenorul pentru fiecare succes obţinut de Steaua în grupele Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf a ales să rămână la Steaua în această vară, deşi a avut multe oferte din străinătate FOTO Cosmin Iftode
Reghecampf a ales să rămână la Steaua în această vară, deşi a avut multe oferte din străinătate FOTO Cosmin Iftode

Deşi Steaua va juca două tururi preliminare şi un play-off pentru a accede în grupele Ligii Campionilor, Laurenţiu Reghecampf şi-a trecut în contract o caluză specială care îi va asigura o primă uriaşă dacă echipa sa va obţine victorii în grupe.

La finalul campionatului trecut, Reghecampf a primit o mărire de salariu din partea lui Gigi Becali, de la 10.000 la 15.000 de euro, pentru performanţele obţinute cu Steaua. Pe lângă această majorare a salariului, Reghecampf a negociat şi semnat un contract cu o clauză specială, care îi asigură câte 30.000 de euro pentru fiecare victorie pe care Steaua o va obţine în grupele Ligii Campionilor, scrie prosport.ro.

Astfel, dacă echipa roş-albastră va câştiga toate cele şase partide din grupe, Reghecampf va primi în şase meciuri cât ia într-un sezon întreg la Steaua, adică 180.000 de euro. Aceste calcule sunt, însă, greu de materializat, deoarece este aproape imposibil ca echipa campioană a României să câştige toate cele şase partide, ţinând cont că, cel mai probabil, Steaua va face parte din a treia urnă valorică la tragererea la sorţi a grupelor Ligii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite