Victorie mare pentru Getafe. 1-0 cu Malaga. Marica a fost eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Getafe, formaţie antrenată de Cosmin Contra, a reuşit să învingă pe teren propriu pe Malaga, cu 1-0 şi luptă în continuare pentru evitarea retrogradării.

Golul madrilenilor a fost marcat de Colunga, din pasa lui Ciprian Marica. Din păcate, românul a fost trimis la vestiare, pentru două cartonaşe galbene primite într-un interval scurt. Mai întâi, fotbalistul a sărit la cap alături de un adversar, însă a făcut-o cu mâinile depărtate, lovindu-l pe jucătorul de la Malaga în faţă şi primind justificat un prim avertisment.n minutul 37, Marica a faultat din nou în propria jumătate, la aproximativ 40 de metri de poartă. După ce a acordat fault pentru Malaga, arbitrul se pregătea să dea drumul la joc, moment în care atacantul român s-a poziţionat chiar în faţa mingii, cu scopul de a întârzia reluarea. Ulterior a şi protestat, iar imediat “centralul” a sprintat spre el şi i-a arătat cel de-al doilea galben, spre dezamăgirea vizibilă a lui Cosmin Contra pe marginea terenului. 

Getafe e pe locul 18, ultimul retrogradabil, la egalitate de puncte cu Valladolid (locul 17), care joacă dumină, la Celta Vigo.

Etapa viitoare echipa lui Contra va evolua în deplasare, la FC Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite