Victorie dramatică pentru Sorana Cîrstea la Doha! A întors partida de la 5-3 şi minge de meci pentru adversara ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea a reuşit calificarea în turul doi al turneului din capitala Qatarului după o victorie "muncită" în faţa rusoaicei Alla Kudrayvtseva. În schimb, Monica Niculescu a avut o misiune mult mai uşoară în turul inaugural, calificându-se lejer în turul secund.

UPDATE Dacă Sorana Cîrstea a avut un meci infernal cu rusoaica Kudrayvtseva, Monica Niculescu (locul 54 WTA) s-a calificat lejer în turul secund, învingând-o în două seturi, scor 6-1, 6-0, pe jucătoarea Fatma Al-Nabhani din Oman (locul 458 mondial). Românca a tranşat disputa după doar 50 de minute, diferenţa de valoare dintre cele două sportive resimţindu-se aproape la fiecare fază a jocului. 

În turul următor, Niculescu va evolua în faţa învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh din Taipei (locul 99 mondial) şi Sara Errani din Italia (locul 7 mondial).


Oponenta ei s-a impus în primul set cu 6-2, pentru ca Sorana să câştige a doua parte a meciului şi mai categoric, 6-1. "Decisivul" a fost plin de suspans, Alla Kudrayvtseva conducând la un moment cu 5-3 şi având avantaj pe serviciul ei.

Sorana a salvat mingea de meci, a făcut break şi a câştigat şi următoarele trei jocuri: scor final 2-6, 6-1, 7-5 pentru româncă. 

Pentru Cîrstea urmează un meci extrem de dificil, în compania polonezei Agnieszka Radwanska. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite