Victorie cu emoții a oaspeților, după ce au avut un gol anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Unicul gol al partidei a fost înscris de Adrian Şut (82), cu o lovitură de cap la cornerul executat de Florinel Coman.

Campioana a avut prima ocazie de gol, în min. 3, când portarul Ştefan Târnovanu a respins şuturile lui Ionuţ Cojocaru şi Constantin Grameni.

FCSB a ratat în prima repriză prin Alexandru Băluţă (41), al cărui şut a fost respins de portarul Buzbuchi, aflat la meciul său cu numărul 100 în prima ligă.

În repriza scundă, Farul a trecut pe lângă deschiderea scorului în min. 57, când Siyabonga Ngezena a fost aproape de autogol la o centrare. Louis Munteanu nu a reuşit să îl învingă pe Târnovanu în min. 68 şi 72.

FCSB şi-a creat ocazii de gol prin Octavian Popescu, al cărui şut din unghi a fost respins de Buzbuchi, şi prin David Miculescu, blocat de Mihai Popescu.

Oaspeţii au marcat în min. 71, prin Coman, dar golul a fost anulat pentru o simulare prealabilă a lui Octavian Popescu. Vlad Chiricheş a jucat din nou la FCSB după o pauză de opt luni. Ultimul său meci data din 28 august (UTA - FCSB 2-1), în etapa a 7-a. Farul are o singură victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri. În sezonul regulat, FCSB a câştigat la Ovidiu cu 1-0, iar în retur a fost egal, 1-1.

FC Farul Constanţa - FC FCSB 0-1 (0-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu A marcat: Adrian Şut (82).Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi), Florian Alexandru Vişan (Galaţi); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa) Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi) - LPF  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite