Victor Hănescu: „Voi dona banii pe care îi voi primi din pe urma participării în Cupa Davis juniorilor români”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu redevenirea lui Andrei Pavel căpitan nejucător al echipei de Cupă Davis a României, Victor Hănescu a fost rechemat la lot pentru partida cu Olanda, care va avea loc între 5 şi 7 aprilie, la Braşov. Convocarea îl onorează pe cel mai bine clasat tenismen român ATP.

Victor Hănescu le dă peste nas celor care l-au contestat de-a lungul timpului şi care au spus că vine la naţională doar pentru bani. În acest sens, tenismenul a precizat că toţi banii pe care îi va câştiga după meciurile cu Olanda, îi va dona centrelor de copii şi juniori.

„Sunt foarte fericit să fiu din nou în echipă. Au fost unii care au încercat să mă facă să rămân pe bară, dar uite că acum sunt aici şi reprezint România. Sunt foarte fericit. Nu am venit aici pentru bani şi nu s-a pus problema nici atunci. De altfel, banii pe care îi voi primi pentru această participare îi voi dona juniorilor români, pentru că, în mod cert au mare nevoie”, a spus Hănescu.

„Nu ne temem de olandezi”

Deşi calculele hârtiei spun că olandezii sunt favoriţi, Hănescu nu se teme de adversari, făcându-le o promisiune solemnă fanilor care vor susţine România la Braşov.

„Legat de meciul cu Olanda, pot spune că va fi un meci greu, vom întâlni jucători de top, dar nu ne lăsăm intimidaţi de acest lucru. Vom da ce e mai bun, chiar dacă pe hârtie ei sunt favoriţi. Noi ne vom juca şansa şi vom spera la rezultat pozitiv în fiecare meci. Promit că voi da tot ce am mai bun în teren şi sunt sigur că la fel vor face toţi jucătorii. Nu ne temem de ei, vom intra încrezători în forţele noastre”, a concluzionat tenismenul.

Cele cinci meciuri pe care România le va juca împotriva Olandei la Braşov în Cupa Davis contează pentru turul al II-lea al Zonei Euro-Africane. Două partide de simplu sunt programate vineri, 5 aprilie, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, iar ultimele două partide de simplu se vor desfăşura duminică, 7 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite