Victor Becali face previziuni sumbre în privinţa viitorului sportiv al lui Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Impresarul Victor Becali susţine că sunt şanse destul de mici ca fundaşul Cristi Chivu să mai joace din nou fotbal după desele accidentări suferite în ultimul timp, cea mai recentă dintre ele fiind în luna august.

Impresarul lui Cristi Chivu a dezvăluit că fundaşul se află în plin program de recuperare după operaţia suferită în luna august la piciorul drept, însă, cu toate acestea, şansele de a reveni pe gazon sunt infime. "Cristian este la Milano şi continuă recuperarea după operaţie. Este o situaţie delicată, însă nu ştim dacă va reuşi să revină pe teren. După ce rezolvăm această problemă, vom putea vorbi cu Inter despre situaţia lui, având în vedere că îi expiră contractul în iunie şi există o opţiune pentru încă un sezon. Acum important este ca el să fie bine şi să recupereze. Vom vedea apoi ce va fi", a comentat Victor Becali, conform digisport.ro. 

Pe acceaşi lungime de undă cu Victor Becali s-a aflat şi antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, care e sigur că fundaşul român se va retrage din activitate la finalul acestui sezon. "Am avut o discuţie cu Chivu. Nu mai poate. El acum face recuperarea pentru că mai are contract cu Inter până în vară. El voia să se lase din vara trecută, dacă ajungea la o înţelegere cu cei din conducerea lui Inter, dar n-a vrut Mazzari, pentru că se baza pe el. Acum va încerca din nou, dar din ce l-am simţit eu îi va fi foarte greu să revină. Cred că vrea să se lase. El ar vrea sa mai joace, dar nu mai poate. Eu am vrut să vină la mine, să fie preşedinte", a spus şi Contra săptămâna trecută.

CITIŢI ŞI:

Chivu încheie socotelile cu fotbalul de performanţă: de ce nu mai poate juca şi când îşi va anunţa retragerea oficială

După Mutu, Chivu se pregăteşte şi el de o revenire în România: cifrele ofertei colosale pe care a primit-o de la Craiova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite