Veteranul Pancu şi-a criticat colegii mai tineri: "Nu se poate aşa ceva la 20 de ani!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a început ediţia 2013-2014 a ligii secunde, iar Rapid n-a reuşit decât un 1-1 în deplasare, la Berceni, cu ACS. Căpitanul Pancu, cel care a marcat golul egalizator al Rapidului, n-a fost mulţumit de cum s-au prezentat unii coechipieri mai tineri.

Aruncată în liga a II-a din cauza problemelor financiare care au determinat ridicarea licenţei pentru prima ligă, Rapid a început azi un nou capitol. 

Primul pas spre revenirea pe prima scenă, obiectivul declarat al oficialilor din Grant, n-a fost însă unul prea bun. 

Doar un 1-1 în faţa unei nou-promovate, ACS Berceni, partidă în care giuleştenii au fost nevoiţi să alerge după egalare. Cel care i-a încântat pe cei 2.000 de fani prezenţi la meci a fost acelaşi Pancu. În ciuda problemelor care au fost la echipă în ultimele luni, veteranul de 36 de ani şi-a criticat colegii mai tineri şi le-a cerut acestora "să pună osul" mai mult pe teren.  

"Este cu totul alt fotbal în comparaţie cu Liga I, trebuie să ne obişnuim foarte repede. Au fost probleme de organizare, este regretabil că jucători de 20 de ani nu au vrut să se antreneze şi au avut crampe în timpul meciului. De acum, eu mă voi implica personal în astfel de lucruri. Cine vrea să joace la Rapid trebuie să dea absolut totul! Publicul nostru fantastic acceptă şi o înfrîngere la multe goluri diferenţă. Singurul lucru pe care ei îl cer este dăruire totală şi 'sânge în instalaţie'. Dacă nu ai astfel de lucruri, du-te la Sportul sau Progresul, unde nu ai presiune, joci fără spectatori şi eşti liniştit. Mă simt extraordinar de bine, problemele mele de ordin fizic au fost din cauza unor operaţii la spate. Nu simt oboseala", a spus Daniel Pancu pentru Digisport.

ACS Berceni şi Rapid au încheiat astăzi la egalitate, scor 1-1, în prima etapă din liga secundă. Rover Cîrstea a deschis scorul pentru Berceni (41), iar Pancu a egalat (48). 

Citeşte şi 

Start în Liga a 2-a: Veteranul Daniel Pancu a salvat Rapidul de la un eşec ruşinos. Craiova lui Mititelu a debutat cu o remiză. Rezultatele din prima etapă 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite