VDEO Liga I: Rapid - CSMS Iaşi 0-1. Giuleştenii cântă iar pe ritm de ABBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălin Martin a ratat din nou, la fel ca-n meciul cu CFR Cluj, din Cupă
Mădălin Martin a ratat din nou, la fel ca-n meciul cu CFR Cluj, din Cupă

Rapid a pierdut cu 1-0 derbyul suferinţei, cu CSMS Iaşi, şi se îndreaptă spre Liga a doua. Unicul gol al meciului a fost marcat de Wesley, din penalty.

„E cea mai slabă echipă a Rapidului din istorie!”. E verdictul lui Ilie Balaci, rostit încă de la pauza partidei de dintre giuleşteneni şi CSMS Iaşi. Derbyul echipelor aflate în pană de puncte a fost adjudecat de moldoveni cu 1-0, cu un gol marcat de Wesley în prima repriză (VEZI AICI VIDEO). Rapidiştii au încercat în van să revină pe tabelă, tinerii Martin, Călin sau Alexandru Coman ratând şansele egalării. 

În minutul 88, Colţescu a acordat o nouă lovitură de pedeapsă oaspeţilor, dar Wesley a tras peste poartă de această dată.

Prima victorie a Iaşiului în Liga I le dă dreptul „studenţilor” să mai spere la salvarea de la retrogradare. De partea cealaltă, Rapidul e pe punctul de a-şi recăpăta porecla ABBA, pe care a primit-o în anii 80, când obişnuia să facă naveta între primele două divizii.

"Jucaţi fotbal!", le-au strigat suporterii Rapidului fotbaliştilor, fără efect. 

Mircea Bornescu "Am început meciul foarte prost, catastrofal pot spune. Am încercat să revenim, în prima repriză n-am reuşit, iar în a doua parte ne-am mobilizat mult mai bine, am făcut chiar un joc bun. Ne-a lipsit doar golul.Toată lumea vorbeşte numai despre bani. În momentul în care intri pe teren, uiţi de tot, de bani, de probleme. Trebuie să lupţi pentru tine, pentru suporteri. Rapid are tradiţie. Nu totul se rezumă la bani, vor veni şi banii uşor, uşor. Problema e la noi.E multă frustrare, dezamăgire, sînt multe sentimente în momentul de faţă, disperare. Nu ştiu ce ar trebui să facem să cîştigăm un meci. E foarte greu, ne lipseşte golul".

Echipele de start:

Rapid: Bornescu- Tînc, Al. Iacob, Mera, N. Vasile- Al. Dan, E. Dică - Martin, Rui Miguel, Buş - I. Roşu

Au mai jucat: Fl. Călin, Al. Coman şi Balint

Antrenor: Marian Rada

CSMS Iaşi: Grahovac- I.Voicu Plămadă, L.Munteanu, Ţigănaşu- Creţu, Novac-Bosoi, Al.Ciucur- Onduku, Welsey

Au mai jucat: Bole, Bădic

Antrenor: Nicolo Napoli

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite