Vaslui, al treilea asalt la aducerea „Moţului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, plăteşte cele mai mari salarii din fotbalul românesc, aproximativ 4,1 milioane de euro pe an, în speranţa că va reuşi să aducă primul titlu din istoria clubului moldovean.

Echipa antrenată de Viorel Hizo se află însă doar pe locul opt după 15 etape, la numai puţin de 11 puncte de liderul Dinamo. Nemulţumit de parcursul echipei sale, în special de înfrângerea din ultima partidă, cu Sportul, fostul arbitru e hotărât să-l schimbe pe „Dulău", pe care l-au mai salvat doar rezultatele din Liga Europa, acolo unde Vaslui are şanse să se califice în primăvară dacă va învinge joi Lazio.

Cel dorit să preia echipa e Ioan Ovidiu Sabău (foto), în prezent fără contract după ce s-a despărţit de FCM Târgu-Mureş. Porumboiu nu se află la prima tentativă de a-l aduce la Vaslui pe Neluţu. Prima oară s-a întâmplat în vara anului trecut, atunci când cei doi se înţeleseseră chiar de principiu, dar fostul arbitru l-a preferat în cele din urmă pe spaniolul Lopez Caro, care beneficia de recomandări puternice de la Real Madrid.

Cum Porumboiu şi Caro nu s-au înţeles, a apărut din nou în discuţie numele „Moţului", dar cum contractul spaniolului nu putea fi desfăcut, patronul Vasluiului i-a propus lui Sabău să antreneze echipa chiar dacă în acte tehnician era în continuare Lopez Caro! Neluţu a refuzat, aşa că a fost adus antrenor  Hizo. Acum, după cele două încercări nereuşite, Porumboiu s-a ferit să-l abordeze direct pe Sabău, căruia i-a propus însă prin intermediari să preia echipa din iarnă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite