Vadim îl distruge pe Piţurcă. “Un puradel nelegiuit, prost ca noaptea şi încăpăţânat ca un măgar mort, a distrus ultima bucurie a românilor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimele două rezultate ale României în preliminariile CM 2014, 2-2 cu Ungaria şi 0-4 cu Olanda, l-au scos din minţi pe Corneliu Vadim Tudor. „Tribunul” s-a dezlănţuit la adresa selecţionerului Piţurcă, şi nu l-a menajat nici pe Mircea Sandu.

Cei doi oameni de fotbal au fost înfieraţi de C.V. Tudor într-un material din "Tricolorul", ziarul de casă al politicanului. Iată câteva pasaje din articolul în care abundă apelativele rasiste. 

"Am obosit de cînd tot scriu despre acest Piţurcă. Urât ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă, acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti a ajuns (şi încă se menţine) în prim-planul vieţii unei societăţi. Dintr-un ţigănuş cu muci la nas şi ciorditor, care avea drept cer deasupra capului doar coviltirul căruţei, boracul a progresat, urmând Şcoala Barbutului".

"Cât de nenorocit poţi să fii ca să-ţi petreci adolescenţa şi tinereţea scuipând în palmă şi „bărbierind“ două pătrăţele de os, implorându-l pe diavol să-ţi dea ceva mai mult noroc decât un alt parlagiu?"

"În timp ce eu citeam Balzac şi Goethe, aschimodia din sălaşele ţigăneşti ale Olteniei zguduia zarurile cu o palmă şi se masturba cu alta, ca la zidul morţii, clădindu-şi viaţa pe cea mai primitivă roată a norocului".

"Ne întrebăm: cum de a fost posibil ca o piază-rea, cu suflet de cariocă neagră, ca acest Piţurcă, să se menţină în funcţia de antrenor al Naţionalei de Fotbal, atâţia ani, deşi el e ciuca bătăilor, e prost ca noaptea şi de o încăpăţânare de măgar mort?"

După ce l-a desfiinţat pe Piţurcă, Vadim Tudor l-a luat la ochi şi pe preşedintele federaţiei, Mircea Sandu. "Ţiganul Piţurcă! Şi acest jucător mediocru, de nota 6, Mircea Sandu! Ei s-au înfipt, cu ghiarele şi cu dinţii, în trupul fotbalului românesc şi nu se mai dau plecaţi. Fir-aţi ai dracului de nenorociţi! Aţi distrus şi singura bucurie care le mai rămăsese românilor!", a mai "tunat" Vadim în “Tricolorul”. 

Înainte de partida de la Budapesta, Corneliu Vadim Tudor era sigur că România se va impune fără probleme. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite