Urziceniul a ajuns la limita supravieţuirii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 După meciul de aseară cu FC Vaslui, ialomiţenii mai au doar 11 jucători în lot, dintre care doi portari. Echipa care acum doi ani câştiga titlul în România şi provoca mari surprize în Liga Campionilor, strângând opt puncte, e istorie.

Patronul Dumitru Bucşaru a hotărât să limiteze la minimum fondurile alocate echipei. Mai întâi, a avut grijă să scape de Mihai Stoica, managerul capabil să ţină echipa. I-au urmat colaboratorii, antrenorul Rony Levy şi directorul sportiv Narcis Răducan.

Apoi, în câteva săptămâni a vândut cei mai buni jucători ai echipei. Aşa se face că din echipa ialomiţenilor care a obţinut una dintre cele mai răsunătoare victorii româneşti în grupele Ligii Campionilor, 4-1 cu Rangers pe "Ibrox Park", au mai rămas doar Pablo Brandan, Epaminonda Nicu şi Daniel Tudor. Argentinianul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai românilor în acel meci, disputat pe 20 octombrie 2009, reuşind un gol şi un assist pentru Marius Bilaşco.

Nicu şi Tudor nu au fost niciodată piese de rezistenţă ale Urziceniului. De altfel, cei doi au fost atunci titulari de conjunctură, primul pentru că Dan Petrescu nu a avut o altă soluţie pentru postul de fundaş dreapta, iar cel de-al doilea pentru că portarul de bază, Arlauskis, era accidentat.

Termină campionatul cu împrumuturi

După meciul cu Vaslui de aseară, Unirea mai rămâne cu o "mână" de jucători, pentru că cei mai mulţi dintre ei pleacă la Steaua. Pentru a termina campionatul, la echipă vor fi împrumutaţi câţiva jucători din Ghencea şi de alte formaţii. Interesul lui Bucşaru este ca Urziceniul să nu se retragă din campionat, pentru că ar trebui să returneze banii încasaţi din dreputrile TV.

Caramarin şi Eugen Nae au condus aseară echipa ca interimari, însă nu mai pot să o facă în continuare pentru că nu au licenţa PRO. Astfel, principala grijă a lui Bucşaru va fi să găsească un antrenor dispus să pregătească o echipă aflată în colaps.

Grigoraş, spre Astra

Dat ca posibil succesor al antrenorului Ronny Levy, Petre Grigoraş are şanse mici să ajungă la Unirea. "Grig" pare să fi fost deturnat din drumul său spre Urziceni de către Ioan Nicolae. Acesta îl vrea la Astra, ca o soluţie de înlocuire pentru Mihai Stoichiţă, ale cărui zile la conducerea formaţiei prahovene sunt numărate.

Victorie de adio pentru Unirea şi un ajutor dat echipei din Ghencea

„Lotul" Steaua a jucat aseară ultima partidă pentru Unirea şi şi-a respectat blazonul învingând o echipă a Vasluiului total debusolată. Maftei, care va pleca la ruşii de la Kuban Krasnodar, şi Bordeanu, care va rămâne la Unirea şi în etapa viitoare, au înscris pentru ialomiţenii. De partea cealaltă, zilele lui Lopez Caro pe banca moldovenilor sunt numărate, Porumboiu anunţând măsuri drastice în pauza competiţională, chiar dacă Wesley a încercat să-i mai spele din păcate înscriind golul de onoare pe final de meci. „Să vedeţi când l-or fugări vasluienii pe Caro, ce prăpad va fi acolo", a spus Dumitru Dragomir.

2 - 1

Unirea Urziceni: Grigore - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovici, Bordeanu - Onofraş (Rusescu 63), Brandan, Todoran (Apostol 58), Maftei, S. Frunză - Bilaşco (Neaga 90+3) . Antrenor: Eugen Nae
FC Vaslui: Kuciak - Milanov, Papp, Farkas, Annang - Milislavljevici (Sânmărtean 72), Wesley, Genchev, R. Costin (Gheorghiu 46) - Adailton (Bello72),
Pouga. Antrenor: Lopez Caro
Goluri: Maftei (24), Bordeanu (40-pen.) / Wesley (87- pen.)
Stadion "Tineretului": 1.000
Arbitru: Istvan Kovacs

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite