Un rugbyst din naţionala Noii Zeelande a fost surprins în ipostaze jenante: a făcut sex în toaleta rezervată persoanelor cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aaron Smith (25 de ani), aici alături de prietena sa Teagan (22 de ani) FOTO Facebook
Aaron Smith (25 de ani), aici alături de prietena sa Teagan (22 de ani) FOTO Facebook

Aaron Smith, rugbyst de top neo-zeelandez, a fost suspendat un joc şi a fost mustrat public de prim-ministrul ţării sale.

Aaron Smith şi-a cerut scuze pentru comportamentul său inacceptabil, în primul rând faţă de partenerea sa de viaţă şi faţă de familia acesteia, după ce a făcut sex în toaleta aeroportului. 
Pe aeroportul din Cristchurch, Smith şi-a lăsat colegii din naţionala de rugby a Noii Zeelande, alături de care jucase contra  Africii de Sud cu o zi înainte, şi a intrat după o femeie la toaleta rezervată persoanelor cu dizabilităţi. După 10 minute, cei doi au ieşit separat, la câteva momente distanţă. Ghiinionul lor a fost că un cuplu  aştepta la rând pentru a folosi toaleta. Acele persoane au realizat rapid ce se întâmplă înăuntru şi i-au filmat pe cei doi în momentul în care ieşeau din spaţiul rezervat celor cu dizabilităţi. 
Povestea a fost publicată de un ziar neo-zeelandez, iar Aaron Smith a fost nevoit să se recunoască “vinovat” . Aflat în Africa de Sud pentru un alt meci, el le-a mărturisit reporterilor că regretă  comportamentul său, că îşi cere scuze faţă de partenera sa şi că abia aşteaptă să revină acasă pentru a confrunta situaţia. Smith a fost trimis acasă cu un alt avion.
În Noua Zeelandă, unde rugbyşti sunt văzuţi ca modele, comportamentul lui Aaron Smith a lăsat un gust amar. Antrenorul l-a suspendat un meci din naţională, iar prim-ministrul a calificat gestul său drept unul care îl face de ruşine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite