Un fotbalist ungur pune paie pe foc înainte de România-Ungaria: „Relaţia dintre Piţurcă şi jucători scârţâie. Nu au o atmosferă bună în lot!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hajnal face dezvăluiri din interiorul vestiarului echipei naţionale a României FOTO telesport.hu
Hajnal face dezvăluiri din interiorul vestiarului echipei naţionale a României FOTO telesport.hu

Mijlocaşul maghiar Tamas Hajnal, coleg cu Alexandru Maxim la Stuttgart, a dezvăluit că în sânul echipei naţionale a României nu e linişte înaintea duelului de foc cu Ungaria, care va avea loc vineri, la ora 21, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Cu două zile înainte de duelul dintre România şi Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale, mijlocaşul Ungariei Tamas Hajnal, care este coleg cu Alexandru Maxim la Stuttgart, a vorbit în presa din ţara vecină despre relaţiile tensionate din vestiarului României. Fotbalistul ungur a aflat de la Maxim că jucătorii primei reprezentative este îl contestă pe selecţionerul Victor Piţurcă, deorece el este adeptul unui joc defenisiv în loc să fie adeptul unei formule ofensive.

"Am auzit că românii au probleme, că unii dintre ei evoluează foarte puţin. Dar poate cea mai mare problemă a lor este că relaţia dintre antrenor şi jucători scârţâie. Alexandru Maxim, colegul meu de la Stuttgart, mi-a zis că mulţi jucători nu sunt de acord cu metodele de pregătire ale lui Piţurcă şi cu tactica pe care o adoptă. Jucătorii vor să joace un fotbal ofensiv, în timp ce antrenorul se limitează să se apere, ceea ce nu este pe placul multora", a comentat jucătorul maghiar.

Un alt motiv al rupturii dintre selecţioner şi jucători a fost neconvocarea lui Adrian Mutu, situaţie care ar fi împărţit naţionala noastră în două tabere. "Există tabere formate pro-Mutu şi anti-Mutu, ceea ce înseamnă că nu au atmosfera potrivită. Poate fi un avantaj pentru noi că cel mai bun atacant al lor nu evoluează, dar şi în tur puteam câştiga pentru că am fost mai buni", a conchis Hajnal.

Partida România-Ungaria va fi transmisă în direct vineri seara, de la ora 21, pe Antena 1, iar disputa România-Turcia este programată marţi, 10 septembrie, de la aceeaşi oră, în direct tot pe Antena 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite