Un fotbalist de naţională şi-a bătut soţia şi a tuns-o cu forţa pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gratii

Un caz mai puţin întâlnit, de violenţă domestică, îl are în prim plan pe un fotbalist de naţională care şi-a chinuit soţia pentru că n-a vrut să facă sex cu el.

Autorităţile din Miami au confirmat arestarea lui Pablo Armero, jucător columbian trecut pe la West Ham şi AC Milan, pentru violenţă domestică.

Pablo Armero şi soţia sa au petrecut o noapte în oraş, după care s-au întors la hotelul Metropolitan din Miami, scrie eurosport.com. Fotbalistul ar fi vrut să întreţină raporturi sexuale cu soţia sa, dar a fost refuzat, spre disperarea fundaşului.

În raportul poliţiei se arată că turiştii din hotel au sunat la poliţie după ce au auzit ţipete din camera de hotel a fotbalistului. În momentul în care poliţiştii au ajuns acolo, Armero îşi tundea la zero soţia cu o maşină de tuns. 

Pablo Armero a fost reţinut de poliţia din Miami. 

În vârstă de 29 de ani, Pablo Armero a jucat de 69 de ori pentru echipa naţională a Columbiei. El a evoluat în Europa la echipe precum Milan, Napoli, Udinese sau West Ham, fiind acum împrumutat la formaţia braziliană Flamengo. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite