Un fost oficial al Stelei desfiinţează echipa lui Reghecampf: „Steaua în faţa lui Chelsea a arătat ca Bârsana în Cupă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua e codaşa Ligii Campionilor, fiind singura echipă fără gol marcat în grupe FOTO Răzvan Păsărică
Steaua e codaşa Ligii Campionilor, fiind singura echipă fără gol marcat în grupe FOTO Răzvan Păsărică

Marcel Puşcaş, fost conducător al clubului din Ghencea, crede că în acest moment nicio echipă din fotbalul românesc nu merită să joace în Liga Campionilor.

Puşcaş recunoaşte că nivelul la care se află Steaua în acest moment este mult sub rigorile unei participări onorabile în Liga Campionilor. Acelaşi oficial susţine că fotbalul românesc nu merită onoarea de a avea o echipă în Ligă, ţinând cont de valoarea echipelor din România.

"La ora actuală, nici o echipă din România nu se poate bate cu primele 5-6 echipe din campionatele mari ale lumii, iar cînd vezi asta nu trebuie să ridici prea mult codiţa, că şi asta face parte din joc. Steaua în faţa lui Chelsea a arătat ca Avântul Bârsana în Cupă. Este cea mai valoroasă din România, dar locul ei sau al nostru nu este în Liga Campionilor", a spus Marcel Puşcaş la Sport Total FM.

Fostul oficial stelist nu înţelege cum echipa lui Reghecampf a putut primit atâtea goluri de la Chelsea şi Schalke, fără să marcheze deloc. "Vedem vreunul dintre jucătorii Stelei de acum apropiaţi de valoarea celor de atunci? Sau vreo echipă, din ’70 până acum, care să fi luat patru goluri acasă într-un meci din cupele europene, fără să înscrie măcar un gol? Aici am ajuns!", a mai comentat Puşcaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite