Un fost doctor din Formula 1 vorbeşte despre greşelile care s-au făcut în cazul lui Michael Schumacher

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproximativ trei luni de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, moment din care se află în comă, un medic american a vorbit despre greşelile care s-au făcut în cazul fostului pilot de Formula 1.

După ce au trecut aproximativ 100 de zile de la accidentul pe care germanul l-a avut pe pârtie, şansele de recuperare scad şi previziunile sunt din ce în ce mai sumbre. Potrivit unui fost medic din Formula 1, acum am fi avut mari şanse să anunţăm o recuperare spectaculoasă a lui Michael Schumacher, dacă nu ar fi fost făcută o greşeală în ziua accidentului.

„Trebuia transportat la un spital mai mare, nu la unul mic, precum cel din Grenoble. Cei de acolo ar fi trebuit să informeze familia că ar fi mai bine ca Michael să fie transferat la un alt spital. Am cunoştinţă de unele lipsuri de acolo, care au înrăutăţit situaţia lui Michael“, a scris Gary Hartstein pe blogul său.

Pe 29 decembrie 2013, Schumacher a suferit un accident la schi, iar din ziua aceea se află în comă indusă. De la finalul lui ianuarie 2014, medicii au încercat să-l scoată din comă, dar până acum nu au reuşit acest lucru.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Michael Schumacher a început să respire singur, fără ajutorul aparatelor. Procesul de trezire din comă continuă

Mici semne de încurajare cu privire la starea sănătăţii lui Michael Schumacher

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite