Un campion mondial a fost felicitat public de MApN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costin Macovei, felicitat de MApN
Costin Macovei, felicitat de MApN

Un campion mondial din echipa naţională de Kempo a României a fost felicitat de MApN şi de Amatto Zaharia, cu mesajul „Sportivii noştri luptă pe toate fronturile pentru România“.

Campionili din echipa naţională de Kempo a României au promovat imaginea României prin performanţele reuşite. Un exemplu în acest sens este Costin Macovei, de la Poliţia Militară, lăudat pentru performanţele sale chiar pe pagina oficială de facebook a Ministerului Apărării Naţionale, profil care se bucură de aprecierea a aproape 40.000 de oameni. Performanţa a caporalului Costin Macovei la ultima ediţie a Campionatelor Mondiale de Kempo din Budapesta, unde a reuşit obţinerea a două titluri de campion mondial, Submission şi Full-Kempo, dar şi un titlu de vicecampion la Knockdown, nu a trecut neobservată de oficialii Ministerului Apărării Naţionale: 

„Felicitări, Costi! Îţi mulţumim pentru efortul depus în a reprezenta instituţia militară la cele mai înalte standarde“, se precizeaza pe site-ul ministerului. Rezultatele de la această competiţie, împreună cu titlurile de campion naţional la Full-Kempo şi Pankration dar si de vicecampion national la MMA, obţinute în anul 2014, întregesc palmaresul impresionant al militarului care este multiplu campion national, european si mondial de Kempo pe diferite probe de concurs. „Sportivii noştri luptă pe toate fronturile pentru România“, a completat Amatto Zaharia, maestru emerit al sportului românesc şi preşedintele Federaţiei Române de Kempo.
Caporalul Costin Macovei este încadrat la Batalionul 265 Poliţie Militară şi a participat  la două misiuni internaţionale sub egida ISAF în teatrul de operaţii Afganistan, rotaţiile 2009-2010 şi 2011-2012.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Echipa naţională de kempo a petrecut Paştele în autocar

Campanie pentru Gheorghe Popescu: s-au lansat tricourile şi imnul „Free Gică“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite