Ultimul weekend în libertate? Apelul disperat al lui Copos către opinia publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Rapid, în faliment, Copos, cinci ani la puşcărie. Iată un dublu scenariu care are toate şansele să se adeverească. Vineri, giuleştenii au ajuns oficial în liga secundă, iar, luni, în „Dosarul Transferurilor“, patronul echipei poate fi condamnat definitiv la închisoare.

După cinci ani de judecată şi zeci de amânări, luni, se va da verdictul în „Dosarul Transferurilor“. George Copos e printre inculpaţi, el riscând să facă cinci ani de închisoare cu executare. Copos mai poate fi condamnat şi într-un alt dosar, „Loteria I“, însă, până atunci, a insistat, încă o dată, că e nevinovat şi că acuzele care i se aduc sunt nişte minciuni.

„Eu cred foarte mult că România e un stat de drept şi nu cred că trebuie să-mi fie teamă. Am ascultat cu atenţie tot ce au spus avocaţii şi procurorul. Din păcate, procurorul a spus lucruri neadevărate, ca să nu fiu neelegant şi să nu spun altceva. În ceea ce mă priveşte pe mine, când toate sumele de bani de pe urma celor două transferuri au intrat în contul clubului Rapid şi în balanţele contabile, nu am motive să-mi fie teamă. Cred foarte mult în completul de judecată, care ştie perfect dosarul. Sunt convins că va lua o decizie temeinică şi legală“, a declarat Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite