UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul Cehia - Croaţia. Rakitici: „Ce să vorbim de Spania, când putem fi daţi afară de la Euro până la meciul cu ei?!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Croaţia se teme de o sancţiune drastică din partea UEFA
Croaţia se teme de o sancţiune drastică din partea UEFA

UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul Cehia - Croaţia, scor 2-2, în care fanii croaţi au aruncat în teren cu torţe şi petarde. Arbitrul englez Mark Clattenburg a întrerupt pentru patru minute partida, în minutul 86, după ce fanii croaţi au aruncat cu torţe şi petarde.

Mijlocaşul echipei naţionale a Croaţiei a declarat, vineri, după incidentele create de fani la meciul cu reprezentativa Cehiei, scor 2-2, că nu arte sens să vorbească despre partida cu Spania, deoarece formaţia sa ar putea fi dată afară de la Campionatul European, informează Gazzetta dello Sport, citată de News.ro. 

"Sunt sigur că UEFA ne va penaliza după această ruşine. Nu are sens să vorbim de meciul cu Spania, deoarece putem fi daţi afară de la Euro", a spus Rakitici.

Mijlocaşul Ivan Perisici consideră că incidentele de la meciul cu Cehia sunt o ruşine pentru ţara sa: "Nu înţeleg comportamentul acestor persoane. Probabil că nici nu sunt interesate de meci. Poate ar fi mai bine să nu mai jucăm, deoarece nu putem continua aşa. Probabil că UEFA ne va penaliza, dar sper să nu fie ceva dureros. Aceste scene sunt o ruşine pentru ţara noastră civilizată. Trebuie găsită o soluţie".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite