Turneu de poker în Bucureşti cu premii totale de 7.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Poker organizează vineri, 11 aprilie, la Bucureşti, un turneu internaţional de poker care este un criteriu de selecţie pentru lotul ce va reprezenta România la Campionatul Mondial organizat de Federaţia Internaţională de specialitate.

Federaţia Română de Poker organizează o serie de competiţii de poker sportiv pentru selecţia echipei naţionale ce va reprezenta România la Campionatul Mondial organizat de Federaţia Internaţională de Poker.

Concursul se va disputa vineri, 11 aprilie, la ora 19.00, în Bucureşti, iar cei care doresc să participe trebuie să achite o cotizaţie, plus o taxă de 170 lei. Evenimentul va avea loc la sediul Academiei de Poker situată pe Bulevardul Dacia, nr. 99, în Piaţa Spaniei).

Federaţia Română de Poker va sponsoriza evenimentul cu premii în valoare totală de 7.000 lei pentru un minim de 40 jucători la start, scrie click.ro.

Federaţia Româna de Poker a obţinut recent recunoaşterea oficială din partea MTS, totodată fiind recunoscută şi ramura de sport “poker”. Acest statut înseamnă că de acum înainte jocul de poker va fi considerat sport şi nu joc de noroc cu condiţia să nu exista o miza financiară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite