Turcii, impresionați de ajutoarele din România: Reacție superbă după donația clubului Farul

0
Publicat:

Crește, zilnic, bilanțul tragic al cutremurului care a lovit două țări, Turcia și Siria și, până în acest moment, numărul victimelor a trecut de 35.000. În acest context, România s-a aflat, așa cum era normal, printre țările care au oferit ajutoare pentru sinistrați.

cub donații Turcia png

Clubul Farul Constanța, condus de Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, amândoi cu legături puternice cu Turcia, a făcut o donație impresionantă după acest eveniment tragic, după cum Adevărul a scris aici. Gestul „marinarilor“ i-a sensibilizat pe turci și, potrivit gsp.ro, a fost remarcat de jurnaliștii din „Țara Semilunei“.

Farul Constanţa, echipa din România la care Gheorghe Popescu, unul dintre numele legendare ale lui Galatasaray, e preşedinte, iar un alt nume legendar, Gheorghe Hagi, e director tehnic, a anunţat că a donat 50.000 de euro pentru victimele cutremurului, la Ambasada Turciei în România. După dezastrul provocat de cutremurul din Kahramanmaraş, care şi-a arătat efectele şi în alte zece provincii, ajutoarele continuă să vină din întreaga lume. Ultimul exemplu e Farul Constanţa“, au scris cei de la „Fotomac“.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite