Trump şi Robertson deschid gala „Best of Snooker“, găzduită de Circul Globus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judd Trump
Judd Trump

Jucătorii Judd Trump şi Neil Robertson vor deschide gala "Best of Snooker", care va avea loc la 22 mai, începând cu ora 19.00, la Circul Globus din Bucureşti.

Cel de-al doilea meci al serii va fi disputat între Mark Selby şi Judd Trump, iar a treia partidă îi va aşeza la masă pe Neil Robertson şi Mark Selby. Englezul Mark Selby, în vârstă de 32 de ani, se află pe prima poziţie în clasamentul mondial de peste 4 ani. Selby a câştigat 16 trofee până acum printre care Campionatul Mondial (2014), Campionatul Regatului Unit (2012), Open-ul Chinei (2015) şi Mastersul German (2015).

Neil Robertson este cel mai bun jucător australian de snooker din toate timpurile şi ocupantul locului 3 în ierarhia mondială. Robertson a ocupat la un moment dat fotoliul de lider mondial şi este singurul jucător australian care a reuşit să câştige un turneu cu puncte, fiind neinvins în primele sale şase finale televizate.

Fost finalist la Crucible în 2011, şi fost lider mondial, englezul Judd Trump are 26 de ani şi în prezent ocupă locul 5 mondial. Trump este o prezenţă constantă în fazele superioare ale competiţiilor, reuşind de-a lungul carierei să câştige Campionatul Regatului Unit, Open-ul Australiei, Campionatul Internaţional, Open-ul Chinei şi World Grand Prix. Preţurile biletelor pentru evenimentul “Best of Snooker”, din 22 mai 2016 de la Circul Globus, sunt cuprinse intre 100 de lei si 800 de lei. Tichetele pot fi achiziţionate online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau din librăriile Eminescu, Librarium, Cărtureşti, Humanitas, de la standul BiletFan de la staţia de metrou Unirii 1 sau din magazinele Vodafone, Orange şi Germanos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite