Tricolori la bustul gol. Cum s-au distrat fotbaliștii naționalei după victoria din Cipru

0
0
Publicat:

După victoria din Cipru, a treia consecutivă în grupa din Liga Națiunilor, fotbaliștii tricolori au făcut o baie în Marea Mediterană, pentru distracție, dar și pentru refacerea în vederea meciului de marți cu Lituania (ora 21.45, Antena 1).

Înainte de plecarea spre Kaunas, elevii lui Mircea Lucescu s-au refăcut după efort cu o baie în Marea Mediterană, profitând de vremea frumoasă din Cipru, unde la ora prânzului temperaturile depășind 30 de grade Celsius. Relaxați după al treilea succes la rând, tricolorii au renunțat la tricouri, etalându-și mușchii și discutând amical în timpul băii.

România, pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor

Din program nu a lipsit nici baia în bazinul cu apă rece, momentele fiind imortalizate de stafful naționalei și postate pe pagina de Facebook. „Refacere în Marea Mediterană și în bazinul cu apă rece pentru titularii din meciul cu Cipru” este mesajul care a însoțit postarea.

După victoria din Cipru, România se clasează pe primul loc în grupa C din Liga Națiunilor, cu 9 puncte. „Tricolorii” sunt urmați de Kosovo (6 puncte), Cipru (6) și Lituania (0). Pentru națională urmează meciul din Lituania, care se va disputa marți, 15 octombrie, de la 21.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite