Tragedie în judo şi o reacţie jalnică a federaţiei: ştire fără poză şi cu numele antrenorului decedat scris greşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ne întrebăm de ce sportul românesc are rezultate tot mai proaste. E suficient însă să vizităm site-urile multor federaţii pentru a realiza câ oamenii care conduc aceste foruri nu sunt în stare să administreze decent nişte pagini web, dărămite să formeze sportivi de nivel înalt.

Antrenorul Adalbert Batkai, cel care a descoperit-o pe Corina Căprioriu, vicecampioana olimpică în 2012, a fost găsit mort în locuinţa sa din Lugoj.

El s-a stins la 68 de ani şi medicii legişti urmează să stabilească cauza morţii, însă, probabil, el a suferit un infarct. Ştirea tragediei a fost publicată de mai multe site-uri, după cum se poate vedea aici, aici şi aici.

Sursele menţionate au scris pe larg despre realizările antrenorului Batkai, articolele respective conţinând imagini actuale şi din arhivă.

Federaţia Română de Judo a publicat pe site-ul oficial o ştire despre această tragedie. Încă de la prima accesare a site-ului, se poate observa aspectul jalnic în care pozele nu se încarcă şi rămâi cu senzaţia că ai intrat pe un site făcut la începutul anilor 2000.

Ştirea despre decesul antrenorului Batkai nu conţine nicio poză şi, mai mult, numele celui decedat e scris greşit, după cum se poate vedea mai jos.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite