Tragedia unui fotbalist de la FC Botoșani. Mama lui a călcat într-un cui și a murit după ce a făcut septicemie

0
Publicat:

După victoria oltenilor cu Rapid, scor 1-0, Marius Croitoru, antrenorul celor de la U Craiova 1948 a transmis un mesaj de suținere pentru Alin Șeroni. „Fii tare fratele meu. Sunt alături de tine!”. Mesajul îi era adresat prietenului său și fostului său elev de la Botoșani, care a trecut printr-o dramă inimaginabilă.

Alin Șeroni trece prin momente cumplite după ce mama sa a decedat. Foto FC Botoșani
Alin Șeroni trece prin momente cumplite după ce mama sa a decedat. Foto FC Botoșani

Apoi, pe pagina de facebook a celor de la FC Botoșani a fost postat următorul mesaj: „Colegii din echipă, staff-ul tehnic și echipa din mangement a clubului FC Botoșani sunt alături de Alin Șeroni în greaua pierdere suferită”.

ProSport a stat de vorbă cu un apropiat al lui Alin Șeroni, iar acesta a dezvăluit ceea ce i s-a întâmplat de fapt mamei fotbalistului de la FC Botoșani.

„Mama lui a murit la doar 53 de ani. A călcat într-un cui și apoi a intervenit septicemia. Stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui. Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente. Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere. Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a spus pentru ProSport unul dintre prietenii apropiați ai lui Alin Șeroni.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite