Toţi ochii sunt aţintiţi asupra lui Lucian Bute: “Cred că îl va termina pe Pascal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute este considerat de specialişti favorit în confruntarea cu Jean Pascal FOTO Reuters
Lucian Bute este considerat de specialişti favorit în confruntarea cu Jean Pascal FOTO Reuters

Deşi Lucian Bute a pierdut anul trecut titlul de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pugilistul român încă este foarte respectat şi apreciat în lumea boxului profesionist.

Americanul Chad Dawson îl consideră pe Bute favorit în lupta cu Jean Pascal, precizând deopotrivă că şi-ar dori să boxeze în viitorul apropiat cu pugilistul român.

“Este o confruntare bună. Însă, cred că dacă un umăr al lui Pascal cedează, el nu îi va putea face faţă lui Bute cu o singură mână, cum a fost cu alte personaje pe care le-a înfruntat. Cred că Bute îl va termina. Mi-ar plăcea foarte mult să boxez cu câştigătorul confruntării dintre Bute şi Pascal. Nu m-ar deranja nici să merg la Montreal pentru a boxa. Ar fi extraordinară o revanşă cu Pascal, dar mi-ar plăcea mult şi să boxez cu Bute”, a spus Chad Dawson pentru presa canadiană.

Lucian Bute va boxa pe data de 25 mai, la Montreal, cu canadianul Jean Pascal. Premiul pe care îl va primi câştigătorul acestei confruntări este centura WBC Diamond. Dacă va câştiga, Bute are toate şansele să joace meciul revanşă cu britanicul Carl Froch, care l-a învins anul trecut pe român, luându-i centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite