Tensiunea din vestiarul lui Real Madrid a fost confirmată de Sami Khedira: „Am avut probleme, dar le-am rezolvat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sami Khedira a recunoscut că în vestiarul lui Real Madrid au existat probleme FOTO AFP
Sami Khedira a recunoscut că în vestiarul lui Real Madrid au existat probleme FOTO AFP

Speculaţiile din presa spaniolă au fost confirmate de unul dintre jucătorii lui Real. Sami Khedira a mărturisit că în vestiarul formaţiei madrilene au existat probleme.

Parcursul luI Real în Primera División şi faptul că echipa este la 15 puncte distanţă de liderul Barcelona a dus la tensiuni în vestiarul formaţiei de pe Santiago Bernabéu.

Cu toate că José Mourinho a încercat să ascundă acest lucru atunci când a fost întrebat, unul dintre jucători a recunoscut că relaţia dintre jucători nu a fost tocmai roz de-a lungul timpului. Sami Khedira a participat la o conferinţă de presă şi a vorbit despre relaţiile dintre fotbalişti şi oficiali. 

„Am fost într-o situaţie dificilă, dar am discutat cu toţii şi ne-am dat seama de ce mergea rău. Acum suntem pe drumul cel bun. Când nu ai rezultate, trebuie să discuţi unele lucruri. Am văzut unde am greşit şi am muncit în ultimele săptămâni. Dacă vom continua aşa, vom avea rezultate pozitive în viitor“, a declarat Khedira.

Mijlocaşul german se arată optimist şi gata pentru orice meci pe care îl va susţine echipa sa: „Sunt într-un moment foarte bun. Pentru mine cel mai important este faptul că antrenorii şi colegii mei sunt mulţumiţi de mine. Mă surprinde că presa este prietenoasă cu mine şi vorbeşte de bine“.

Sami Khedira s-a transferat la gruparea de pe Santiago Bernabéu în anul 2010 şi a evoluat în 67 de meciuri, marcând patru goluri. Alături de echipa spaniolă şi-a trecut în palmares un titlu de Primera División, o Cupa Regeului şi o Supercupa Spaniei.

Real Madrid va disputa cea de-a doua manşă din Cupa Spaniei împotriva Valenciei: „Am câştigat cu 2-0 acasă, un rezultat bun şi comod, dar nu sigur. Trebuie să marcăm cel puţin un gol în retur, să o luăm de la capăt, să jucăm ca şi cum ar fi fost 0-0“. Returul se va juca miercuri seară, începând cu ora 22.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite