Telex din lumea sportului: tragedie în Africa de Sud şi doliu în lumea tenisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata „Bafana bafana“ şi-a pierdut căpitanul după un episod teribil, iar lumea sportului alb din România a rămas fără cel mai mare antrenor, care i-a descoperit pe Ilie Năstase şi pe Virginia Ruzici.

Căpitanul naţionalei, ucis - Portarul Senzo Meyiwa, legitimat la Orlando Pirates şi căpitanul naţionalei Africii de Sud, a fost împuşcat mortal în timpul unui jaf armat. Meyiwa (27 de ani) se afla la locuinţa prietenei sale, cântăreaţa Kelly Khumalo, atunci când s-a întâmplat tragedia. „Doi bărbaţi au pătruns în locuinţă şi au cerut să li se dea telefoanele mobile, banii şi alte obiecte de valoare. Senzo a încercat să o protejeze pe Kelly, dar a fost împuşcat în spate“, a declarat un reprezentant al autorităţilor. Hoţii au fugit, iar poliţia se află acum pe urmele lor.

A murit marele Ştefan Georgescu - Lumea tenisului românesc e în doliu, după ce Ştefan Georgescu a încetat din viaţă la 77 de ani. El a lansat jucători mari, printre care Ilie Năstase şi Virgina Ruzici. De asemenea, ca jucător, a făcut parte din echipa României de Cupa Davis în 1960 şi a fost căpitanul nejucător în cele două finale pierdute în 1971 şi 1972. „Dispariţia lui Ştefan Georgescu lasă un gol imens în sportul românesc, însă va rămâne mereu în amintirea tenisului românesc ca un descoperitor de talente şi cel mai mare antrenor“, a declarat preşedintele FRT, George Cosac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite