Telex din lumea fotbalului: Hagi a povestit de ce a refuzat oferta unui gigant rus, iar Petrolul are un nou antrenor

0
0

Liga I a luat o pauză până în februarie, însă mişcările în componenţa echipelor abia încep. Dacă la Ploieşti domneşte, în continuare, haosul, în schimb, la Ovidiu, se merge pe stabilitate.

Hagi: „Am refuzat Rubin Kazan“ - Patron şi antrenor la Viitorul, Hagi a refuzat să-şi abandoneze proiectul, în această iarnă, pentru a prelua Rubin Kazan, ocupanta locului 9 din 16 în prima ligă din Rusia la finalul turului. „A fost foarte greu, mi-era greu, tratative, zile multe. Până la urmă, am hotărât că rămân aici, să-mi continui proiectul şi poate altă dată“, a recunoscut Hagi la Digi Sport. Potrivit apropiaţilor, principalul motiv pentru care „Regele“ a declinat oferta a fost că, după eşecurile din Turcia, şi-a propus să nu mai preia vreun club la mijlocul sezonului.

A plecat „Lippi“. Vine Schumi - Prahovenii au încheiat prima parte a sezonului pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, cu doar opt puncte. „Lupii“ au început campionatul cu Tibor Selymeş pe bancă, l-au continuat cu Eusebiu Tudor, dar şi pe acesta l-au schimbat cu Mihai Stoichiţă. Ultimul a prins opt meciuri: o victorie, o remiză şi şase înfrângeri. După acest bilanţ, „Lippi“ a plecat şi el de la echipă, fiind înlocuit cu Constantin Schumacher. Antrenorul de 39 de ani vine la Petrolul de la SCM Piteşti, aflată în liga a treia.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite