„Te bucuri de existenţa adversarului tău?“. Ce au răspuns Novak Djokovici şi Rafael Nadal, unul despre celălalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici a cucerit trofeul turneului de tenis din Statele Unite ale Americii, Miami, după ce l-a învins duminică pe Rafael Nadal, cu scorul de 6-3, 6-3. Confruntarea a avut şi o latură amuzantă, fiecare fiind întrebat dacă se bucură de existenţa celuilalt.

Rafael Nadal (1 WTA) a răspuns simplu, zâmbind: „Nu! Îmi plac provocările, dar aş fi un idiot să mă bucur!“, în timp ce Novak Djokovici (2 WTA) a avut un discurs total diferit, potrivit DigiSport: 

„Meciurile cu Rafa, Andy şi Roger m-au transformat în jucătorul de azi, deci da! Înfrângerile suferite în faţa lor m-au făcut să-mi dau seama ce trebuie să fac pe teren. Trebuie să învingi cei mai buni adversari din lume, asta este cea mai mare provocare pe care o poţi avea“.

Pentru succesul de la Miami, sârbul şi-a asigurat cel de-al 43-lea titlu din carieră şi al doilea din acest an, după Indian Wells şi va primi 1.000 de puncte ATP şi un cec în valoare de 787.000 de dolari, în timp ce spaniolul va încasa 384.065 de dolari şi 600 de puncte ATP.

Ştiri pe aceeaşi temă:

„Uraganul“ Nole. În două săptămâni i-a învins în finale de turnee Masters 1000 pe Federer şi pe Nadal. Djokovici, câştigător la Miami

Simona Halep ia o pauză de tenis de aproape o lună. Românca va reveni pe 19 aprilie, la Fed Cup, împotriva Serbiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite