Articol publicitar

Te-ai întrebat vreodată dacă merită pentru tine să joci la pariuri sportive?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul practicanţilor de pariuri sportive este mare, însă ştim bine că puţini sunt cei care câştigă. Aşadar, merită cu adevărat să joci la pariuri sportive?

Fenomenul pariurilor în România traversează un moment istoric. În zilele noastre, numărul agenţiilor de pariuri sportive stradale este pe cale să egaleze numărul farmaciilor. Diferenţa de numai aproximativ 20% între numărul farmaciilor şi cel al unităţilor destinate practicării jocurilor de noroc nu face decât să întărească această afirmaţie.

Şi mai mult decât atât, trebuie să luăm în considerare faptul că pasionaţii români de adrenalină au acces în momentul de faţă la nu mai puţin de 15 case de pariuri online licenţiate la ONJN, la care pot paria legal fără nici un fel de problemă. Dacă vrei să plasezi un pariu online la Casa Pariurilor, acum poţi face aste lucru fără nici o restricţie. De altfel, marea majoritate a operatorilor tradiţionali şi-au lansat şi platforme de joc online în ultimul an, în special datorită numeroaselor avantaje pe care oferă pariurile pe internet.

Pariurile online sunt omniprezente şi pot fi observate peste tot: în mijloacele de transport în comun, în baruri, în facultăţi şi aşa mai departe.

De ce joacă românii la pariuri sportive?

TOP AGENŢII DE PARIURI SPORTIVE ONLINE

image

Istoria ne spune că jocurile de noroc iau amploare întotdeauna în perioadele de recesiune. Criza economică reprezintă însă numai unul dintre factorii care au contribuit la escaladarea fenomenului pe plan naţional.

Adevărul este că ţara noastră s-a aflat întotdeauna la coada Uniunii Europene din punct de vedere al salariilor şi al speranţei de viaţă. Statisticile ne spun că peste 70% dintre români au jucat cel puţin o dată la Loto, iar 25% dintre bărbaţi au practicat o formă a jocurilor de noroc în ultimul an.

peste 1 milion joacă în mod constant la pariuri.

Datorită faptului că viitorul multor români nu pare să le rezerve o progresie naturală, care să le permită să ajungă la un moment dat într-un punct confortabil din punct de vedere financiar, foarte mulţi oameni recurg la jocurile de noroc doar pentru că nu îşi mai pot pune speranţele în propriile forţe.

Merită pentru tine să joci la pariuri sportive?

image

În prezent, studenţii par să urmărească mai mult rezultate live la fotbal decât să citească materialele pentru facultate. Să fie oare această preocupare una benefică pentru tineret?

Pariurile, în limita practicării lor în scopuri recreative, nu prezintă nici un aspect negativ şi pot fi catalogate la fel ca şi orice alt hobby. Problemele pot apărea însă atunci când se depăşeşte limita distracţiei. Deşi unii le consideră ca fiind vicii, cu toţii sunt de acord că tineretul poate avea mai mult de suferit din cauza tutunului, a drogurilor sau a alcoolului.

Cei care vor să trăiască din pariuri trebuie să fie conştienţi că această cale este una de drum lung şi care nu oferă nici o garanţie. Foarte puţin pasionaţi reuşesc să se întreţină din această activitate şi de aceea, specialiştii recomandă întotdeauna practicarea jocurilor de noroc exclusiv pentru distracţie.

Nici cei care vor să se îmbogăţească peste noapte nu vor putea avea mare succes, deoarece abordează stiluri de joc falimentare şi care au şanse de câştig similare cu cele de la Loto.

Cei mai câştigaţi sunt cei care pariază de distracţie, având un buget special destinat acestei activităţi. Indiferent de performanţele lor, aceştia trăiesc anumite evenimente sportive la intensitate maximă, ceea ce înseamnă de fapt divertisment de calitate – iar acesta este şi scopul practicării pariurilor sportive. Simplu spus, nu merită să joci la pariuri dacă nu cauţi distracţia, emoţia şi adrenalina, ci numai profitul imediat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite