Tamaş începe anul cu Rooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş va avea parte de o petrecere scurtă de Revelion
Gabi Tamaş va avea parte de o petrecere scurtă de Revelion

În prima zi a lui 2011, West Bromwich Albion joacă pe teren propriu cu Manchester United. În România, fotbalul a intrat în hibernare, însă, de Sărbători, sportul- rege nu va lipsi din grila de programe.

Englezii sunt singurii care nu se opresc nici de Sărbători. Aşa s-a născut celebra „Boxing Day", 26 decembrie, zi în care este programată, prin tradiţie, o etapă. Iniţial, meciurile erau stabilite între echipe din acelaşi oraş sau cele apropiate ca distanţă pentru ca suporterii oaspeţilor să nu călătorească foarte mult. Acum nu se mai respectă această regulă. În afara etapei din 26 decembrie, englezii joacă şi pe 1 ianuarie. Aşa se face că Tamaş va trebui să scurteze petrecerea de Revelion pentru că va intra pe teren, chiar într-o partidă cu un adversar de cinci stele, în prima zi a anului 2011! West Bromwich Albion va întâlni Manchester United, de la ora 14.45.

„El Clasico", în reluare

În afară de Premier League, posturile de sport au pregătit şi alte cadouri. GSP TV face mâine o retrospectivă a participării României la Cupa Mondială, începând chiar cu prima ediţie, cea din 1930. Pe Digi Sport, mâine, puteţi urmări, începând cu 10.15 cele mai tari derby-uri ale acestui sezon. „Maratonul" va începe cu Fenerbahce - Galatasaray, va continua cu Inter - AC Milan, Dinamo - Steaua, şi se va încheia cu fabulosul meci în care Barcelona a „demolat" Realul cu 5-0. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite