„Szukala ar putea reveni la Copenhaga”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf se află înaintea celui mai important examen din cariera de antrenor
Laurenţiu Reghecampf se află înaintea celui mai important examen din cariera de antrenor

Antrenorul Stelei a dezvăluit că polonezul s-ar putea recupera după accidentare pentru cel mai important meci al roş-albaştrilor din acest sezon. Reghecampf s-a hotărât şi asupra jucătorului care va fi folosit ca fundaş dreapta în meciul cu danezii.

După ce Steaua câştigat cu 6-0 la Chiajna, Laurenţiu Reghekampf a vorbit despre  jocul de vineri seară, despre o parte dintre jucătorii săi, dar şi despre importantul meci din Danemarca, de joi.

Despre Steaua: „Am dovedit că avem o echipă puternică, nu avem nevoie de psiholog. Cred că cel mai simplu e să dovedim pe teren acest lucru. Nu este important scorul, ci maniera de joc. Este uşor să lucrezi cu o asemenea echipă, cu jucători care au valoare, care ştiu ce vor. Cei care s-au grăbit să ne critice ar trebui să fie mai precauţi. Noi avem obiective clare: campionatul şi primăvara europeană, nu ne interesează ce se vorbeşte prin studiourile TV”.

Despre Rusescu: „A înscris un gol de excepţie, mă bucur foarte mult pentru el. Reuşitele lui au fost extrem de importante pentru echipa noastră. Sper să marcheze şi la Copenhaga.”

Despre meciul cu Copenhaga: „Victoria de la Chiajna ne dă moral pentru meciul din Danemarca. Vom încerca să facem tot ce putem pentru a ne califica în primăvară. Va fi un meci în care avem şi şansa egalului, dar mergem acolo să câştigăm. Ar fi păcat să nu ne calificăm dintr-o grupă foarte dificilă, în care am acumulat zece puncte”.

Despre meciul cu Astra, din Liga 1: „Meciul cu Astra, de etapa viitoare, e un meci normal, contra unei echipă de pe locul doi. Trebuie să închidem gura contestatarilor la final. E mai puţin important ce vorbesc oamenii acum”.

Despre revenirea lui Nikolic: „E un jucător foarte important, s-a refăcut complet şi mă bucur pentru el. De asemenea, la Copenhaga sper să putem să ne bazăm şi pe Szukala. El acum e în germania, la o clinică”.

Despre cine va fi fundaş dreapta la Copenhaga: „Deocamdată, Chipciu e singura soluţie de pe dreapta pentru meciul cu Copenhaga. Trebuie să mergem şi să marcăm”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite