Surprizele continuă la Madrid Open. Patricia Ţig şi Sorana Cîrstea au câştigat, în timp ce Angelique Kerber şi Monica Niculescu au părăsit turneul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 31 WTA, a fost eliminată, duminică, de sportiva americană Louisa Chirico, 133 WTA, venită din calificări, în primul tur al turneului de la Madrid.

Chirico s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1, într-o oră şi 35 de minute. Tot duminică, Patricia Maria Ţig, venită din calificări, locul 134 WTA, a acces în turul doi upă ce a învins-o pe sportiva rusă Daria Kasatkina, numărul 32 mondial, scor 6-3, 4-6, 6-2. În runda următoare, românca o va întâlni pe jucătoarea americană Sloane Stephens, locul 21 WTA şi favorită 16. 

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 131 WTA, beneficiară a unui wild card, a eliminat-o, duminică, pe sportiva sârbă Jelena Jankovici, locul 23 WTA, în primul tur al Madrid Open, impunându-se cu scorul de 6-4, 6-3.

Meciul a durat o oră şi 20 de minute. Sorana Cîrstea o va întâlni în runda următoare pe Danka Kovinici din Muntenegru, locul 47 WTA, care a trecut în runda inaugurală de a şaptea favorită, italianca Roberta Vinci.

Jucătoarea germană Angelique Kerber, locul 3 mondial şi favorită 2, a fost eliminată, duminică, de sportiva cehă Barbora Strycova, locul 33 WTA, în primul tur al Madrid Open.

Kerber a fost învinsă de Strycova cu scorul de 6-4, 6-2, într-o oră şi nouă minute. Strycova o va întâlni în runda următoare pe americanca Madison Keys, locul 24 WTA, a relatat news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite