Suporterii Angliei au plătit 200 de lire sterline pe noapte la cort și au primit gogoși la micul dejun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Qatarul a fost nevoit să ridice tabere pentru suporterii de la Cupa Mondială, având în vdere numărul mare de fani care au venit la Doha.

image

Suporterii mai puțin norocoși, care nu au mai găsit hoteluri pentru Cupa Mondială la fotbal din Qatar, au fost nevoiți să accepte condiții destul de modeste pentru a putea vedea meciurile favoriților.

Printre aceștia se numără renumiții suporteri ai reprezentativei Angliei, care au plătit și 200 de lire sterline pe noapte pentru a locui în corturile ridicate de organizatori lângă Doha.

Ei s-au plâns pe rețelele sociale, că beneficiază doar de un pat și o noptieră, iar masa este sub orice critică: „Cutia de mic dejun vine cu un sandviș, un măr, o brioșă cu aspect de cartof și o gogoașă, o cafea instant și un suc”, descriu suporterii tratamentul gazdelor, potrivit The Sun.

"200 de lire sterline pentru a dormi într-un cort de plastic, în deșert, și pentru niște feluri de mâncare asemănătoare celor din avion?", a scris un fan, citat de The Sun.

La polul opus, cei mai norocoși suporteri locuiesc pe un iaht spectaculos care costă un miliar de euro, care adăpostește 6.000 de persoane, printre suporteri regăsindu-se și iubitele fotbaliștilor din naționala Angliei.

Turneul final din Qatar, cu 32 de echipe, va avea 64 de meciuri, care vor fi găzduite de opt stadioane, urmând să se încheie pe 18 decembrie. Campionatul Mondial din Qatar a debutat duminică, 20 noiembrie, cu meciul Qatar-Ecuador, care a început la ora 18.00.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite