Şumudică s-a înţeles cu o echipă din prima ligă din Turcia. Presa speculează că antrenorul îl aduce cu el şi pe Alibec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Clubul Gazişehir Gaziantep a anunţat, joi, că noul antrenor al echipei este Marius Şumudică, acesta urmând să fie prezentat presei astăzi

“Gazişehir Gaziantep a ajuns la un acord cu antrenorul Marius Şumudică. Îi urăm tehnicianului român bun venit şi succese sub emblema noastră. Ceremonia de semnare a contractului de către noul antrenor va avea loc la baza nostră, astăzi, la ora 17.00”, se arată pe site-ul grupării din Gaziantep.

Gazişehir Gaziantep este proapsăt promovată în prima ligă din Turcia. Sezonul trecut, gruparea care va fi antrenată de Şumudică a încheiat pe locul cinci sezonul regulat din eşalonul secund şi apoi a câştigat turneul pentru promovare, la care au participat echipele de pe poziţiile 3-6. Tehnicianul era liber de contract după ce şi-a reziliat, pe cale amiabilă, înţelegerea cu gruparea Al Shabab, cu care a terminat pe locul 5 ultimul sezon în campionatul Arabiei Saudite.

Conform publicaţiei turceşti Fanatik, Şumudică ar fi rezolvat deja primul transfer la noua echipă. "Prima bombă pentru Gazisehir Gaziantep: Alibec!", au titrat ziariştii turci, precizând că gruparea ar ajuns la un acord din toate punctele de vedere cu Astra şi cu atacantul român de 28 de ani.
 

În sezonul 2017-2018, Marius Şumudică a mai antrenat în Turcia echipa Kayserispor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite