Şumudică, final groaznic de an: Eliminare ruşinoasă din cupă şi cifre horror în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Decăderea tehnicianului de 50 de ani e incredibilă: în prima săptămână din 2021, el era lider în Turcia cu echipa sa de atunci, Gaziantep. Acum, a încheiat anul pe ultimul loc în Superligă, având un rezultat catastrofal şi în competiţia KO.

Marius Şumudică e pe făraş, la Yeni Malatyaspor! Şi nici nu poate fi altfel, atunci când ne uităm la cifrele sale, de când a preluat această formaţie: 13 meciuri, 3 victorii, 3 remize, 7 înfrângeri. Golaveraj: 14-22.

Astăzi, în ultima partidă din 2021, seria de coşmar a celor de la Yeni Malatyaspor a fost lungită de o eliminare neaşteptată din Cupa Turciei, în turul V. Deşi a jucat acasă, echipa lui Şumudică a fost învinsă de Bandirmaspor, ocupanta locului 4 în liga a doua! 

Oaspeţii au condus cu 2-0 (Davas 9, Keny 37), dar la pauză tabela a arătat 1-2, pentru că Eskihellaç a redus din handicap (41). Degeaba însă! După pauză, acelaşi Davas a făcut 3-1 (55), iar golul lui Büyük din minutul 90 n-a putut împiedica eliminarea celor de la Yeni Malatyaspor, după încă un eşec, scor final: 2-3.

Având în vedere eliminarea din cupă, dar şi situaţia dezastruoasă din campionat, unde Yeni Malatyaspor ocupă locul 20 din 20, la trei puncte de poziţia a 16-a, prima care asigură rămânerea în prima ligă, sunt şanse ca Şumudică să fie demis, în următoarele zile.

Următorul meci pentru Yeni Malatyaspor va fi la data de 7 ianuarie, în campionat, cu liderul Trabzonspor, în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite