Suma încasată de Adrian Mutu după ce a fost demis de la Neftchi Baku

0
Publicat:

Adrian Mutu (44 de ani) a fost demis de la Neftchi Baku în cursul zilei de duminică. Aflat în România pentru a-și conduce mama pe ultimul drum, antrenorul nu va mai reveni la Baku, după ce azerii deja l-au instalat în locul său pe banca tehnică pe muntenegreanul Miodrag Bozovic.

Adrian Mutu și-a umplut conturile după aventura de o jumătate de an la Baku. Foto Sportpictures
Adrian Mutu și-a umplut conturile după aventura de o jumătate de an la Baku. Foto Sportpictures

Presa din Azerbaidjan a anunțat și condițiile despărțirii dintre Adrian Mutu și Neftchi Baku. Antrenorul mai avea contract până în 2025 și a renunțat la o parte semnificativă din salariul de 700.000 pe sezon. Potrivit Sportinfo, el va primi salarii compensatorii pentru 6 luni - aproximativ 350.000 de euro - dar nu și remunerația pentru sezonul următor.

Petrolul și CFR, pe urmele sale

Mutu este printre cei mai căutați antrenori în România. Petrolul l-ar vrea, dar problemele cu banii ale grupării ploieștene sunt un mare impediment în negocieri, iar CFR Cluj a încercat de două ori să-l convingă să preia formația ardeleană. Gabi Balint, analist TV, e convins că va ajunge la echipa din Gruia: "Adrian Mutu a reziliat contractul cu Neftchi Baku și se îndreaptă spre...CFR", a scris Gabi Balint pe contul său de Twitter.

Asta chiar dacă patronul Neluțu Varga a declarat recent că a hotărât să îl păstreze în funcție pe Andrea Mandorlini, deși dacă italianul nu a avut rezultatele dorite în luna decembrie, iar CFR Cluj se află la 8 ”lungimi” în spatele FCSB, după 21 de etape.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite