Suferinţa Cristinei Neagu, alinată de fosta sa antrenoare de la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta antrenoare a Oltchimului, Anja Andersen, este solidară cu Cristina Neagu, handbalistă diagnosticată cu ruptură de ligamente încrucişate.

Andersen e de părere că Neagu poate depăşi acest moment de cumpănă al carierei sale doar dacă toţi cei care îi sunt apropiaţi îi vor fi alături. „Sunt şocată! Absolut şocată! Cât ghinion să ai într-o viaţă de sportiv? Parcă acum câteva săptămâni mă bucuram că a revenit, că dă goluri, că e iar pe teren, acolo unde aparţine ca nimeni alta. Nici nu îmi pot imagina prin ce stări sufleteşti trece acum. 

N-am fost, slavă Domnului, pusă vreodată în locul ei. Trebuie să aibă un sprijin fantasic. De la familie, prieteni şi antrenori. În fata asta trebuie să se creadă în continuare! E una dintre cele mai bune handbaliste cu care am avut ocazia să lucrez. Şi cea mai ghinionistă”, a spus cu regret Anja Andersen despre suferinţa Cristinei Neagu, potrivit ProSport.

Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi va fi operată în cel mai scurt timp. Din cauza acestei crunte accidentări, Neagu ar urma să ia o pauză de cel puţin şase luni.

Jakob Vestergaard: Suntem foarte trişti pentru această situaţie, mai ales că mai sunt cinci zile până la primul meci din Liga Campionilor
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite