Stoica „tremură“ după FCSB – Botoşani: Ce spunea la un post de televiziune în luna mai şi ce a ajuns acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica a fost făcut praf după înfrângerea care a aruncat FCSB pe locul 8 după trei etape, mult în urma rivalelor la titlu.

Dacă Gigi Becali e, astăzi, un om scăpat de sub control, care se crede şi antrenor, dar şi preparator fizic, acesta e şi meritul lui Mihai Stoica. 

Vorbim despre un individ alunecos, care a aprobat toate nebuniile şefului, pentru a-şi consolida poziţia la club. Nu mai departe de luna mai, într-o intervenţie la Digi Sport, el insista că, cine nu vrea să lucreze sub conducerea sa, n-are loc la FCSB! 

„Cum adică nu exclude colaborarea cu mine (n.r. – dialog cu Narcis Răducan, care era în cărţi pentru a veni la club)? Voi vorbiţi ca şi cum îmi aranjaţi mobila în casă. Eu sunt numărul unu în club, după patron. Păi, citesc prin ziare că un antrenor poate să condiţioneze că eu trebuie să fac un pas în spate. Păi, nu vrea să lucreze cu mine, nu vine, să fie clar! El nu poate să aibă vreo problemă să lucreze cu mine. Orice antrenor care vine la Steaua trebuie să ştie că nu poate să pună condiţii cu privire la persoana mea“, a spus Stoica la 24 mai. De acum încolo, cu poziţia sa serios „şubrezită“, Stoica ar trebui să zică mersi că mai rezistă la FCSB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite