Ştiri & Actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flori Diaconu (în alb) în duel cu Suzana Milovanovici (foto: sepsibc.ro)
Flori Diaconu (în alb) în duel cu Suzana Milovanovici (foto: sepsibc.ro)

Baschetbalistul Cristian Crăciun a decis să părăsească clubul CS Otopeni chiar înaintea meciului de campionat pe care echipa ilfoveană l-a disputat sâmbătă, în etapa a 26-a a Diviziei A, cu CSU Atlassib Sibiu.

Reziliere
Crăciun a plecat de la CS Otopeni

Crăciun, care a sosit în acest sezon chiar de la Sibiu, nu a evoluat împotriva fostei sale echipe în partida pe care CS Otopeni a cedat-o pe teren propriu cu 65-76. Este al doilea jucător important pe care ilfovenii îl pierd în acest sezon după ce Andrei Căpuşan a plecat în iarnă la Energia Rovinari. Crăciun va fi prezent la All Star Game-ul de la Oradea, acolo unde a fost desemnat să-l înlocuiască pe Virgil Căruţaşu, accidentat.

Succes
Sfântu Gheorghe, parcurs perfect

Echipa de baschet feminin Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat sâmbătă, pe teren propriu, derby-ul cu ICIM Arad, scor 79-72, şi a încheiat prima jumătate a fazei a doua din Divizia A cu un bilanţ de şapte victorii din tot atâtea meciuri. Flori Diaconu (foto, în alb) a fost principala marcatoare pentru gazde cu 28 de puncte, sprijinită de brazilianca Alessandra Oliveira cu 20 de puncte şi 14 recuperări. Pentru Arad s-au remarcat Suzana Milovanovici cu 17 puncte şi Ancuţa Stoenescu cu 15 puncte şi 8 recuperări.

NBA
Dallas, stopaţi de New York

Seria impresionantă de 13 victorii consecutive s-a încheiat pentru Dallas Mavericks sâmbătă noapte, chiar pe teren propriu, în faţa unei dintre codaşele ligii, New York Knicks, scor 94-128. După ce texanii câştigaseră la 50 de puncte diferenţă în întâlnirea celor două echipe din luna ianuarie, la Madison Sqaure Garden, newyorkezii şi-au luat o dulce revanşă, într-un sezon altfel amar pentru ei. Debutantul Tony Douglas a strălucit pentru New York cu 21 puncte şi 8 pase decisive.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite