Ștefan Radu, românul ovaționat de italieni în picioare: Imagini fabuloase, la ultimul său meci la Lazio VIDEO

0
Publicat:

Ştefan Radu a pus capăt carierei sale fotbalistice, duminică seara, la finalul meciului câştigat pe teren propriu de echipa sa, Lazio Roma, în faţa formaţiei Cremonese (3-2), în cadrul etapei a 37-a (penultima) a campionatului de fotbal al Italiei.

Radu a fost introdus în joc în minutul 90 al partidei, primind banderola de căpitan din partea atacantului Ciro Immobile. La finalul jocului, el a fost aclamat de spectatorii prezenţi în tribunele Stadionului Olimpic din Roma, care au afişat mai multe bannere adresate fotbalistului român.

Ștefan Radu, copleșit de emoții, la ultima sa apariție în tricoul celor de la Lazio
Ștefan Radu, copleșit de emoții, la ultima sa apariție în tricoul celor de la Lazio

În vârstă de 36 de ani, Ştefan Radu a evoluat timp de 15 sezoane pentru Lazio Roma, care l-a transferat în 2008 de la formaţia Dinamo Bucureşti. El este jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate pentru clubul din capitala Italiei (426).

Lazio Roma, clasată pe locul secund în Serie A, va participa la viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, competiţie la care şi-a asigurat duminică prezenţa şi AC Milan, după victoria la limită obţinută pe terenul formaţiei Juventus Torino (1-0), în derby-ul etapei, decis de reuşita internaţionalului francez Olivier Giroud (40).

Juventus va rata în schimb cea mai importantă competiţie continentală intercluburi pentru prima oară în 12 ani, la capătul unui sezon marcat de o penalizare de 10 puncte pentru fraude contabile.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite